پاسخ به سوالت مطرح شده

سلام

یکی از اهداف این سایت هم فراهم کردن امکاناتی هرچند جزئی برای کمک به کسانی است که می خواهند طراحی وب یاد بگیرند. برای بسیاری از دوستان که قصد دارند طراحی وب یاد بگیرند حین آموزش سوالاتی پیش میاد. ما هم تعداد زیادی از این سوالات را دریافت کردیم و تا جایی که برای ما امکان داشت و وقت ما اجازه می داد از طریق ایمیل پاسخ دوستان را برایشان ارسال کردیم.

ارسال پاسخها از طریق ایمیل مشکلاتی را در بر دارد. مثلاً به وقت زیادی نیاز دارد، مکن است به دلیل استفاده از فونت فارسی دریافت کنندگان ایمیل قادر نباشند به را حتی ایمیل را مطالعه کنند، و برای سوالات مشابه هم باید چندین ایمیل ارسال شود.

با توجه به مشکلات ایمیل تصمیم گرفتیم تا بخشی را در سایت برای پاسخ به سوالات بازدید کنندگان تعبیه کنیم و در حد توان به سوالتی که برای ما ارسال میشوند پاسخ دهیم.
به امید اینکه کمکی هر چند کوچک در راه آموزش طراحی وب باشیم.

موفق باشید
گروه طراحی وب نئوپرشیا


نظرات بازدید کنندگان
Sat, 06 Jun 2009 09:21:11 +0430 نویسنده : مرتضی دلاور
سلام.هز زحمات شما خیلی ممنون اگه لطف کنیددر مورد لینوکس نیز مطالب بنویسید.باراهنمایی کامل .متشکراز مدیر سایت.دلاور
 
Fri, 05 Jun 2009 19:41:02 +0430 نویسنده : یاسر زینلی
@کهربائی
به نظر نمیاد کد شما مشکلی داشته باشه. احتمالاً مشکل در آدرس دهی هست
با تگ اسکرپتی که نوشتید باید فایل جاوا اسکرپت در همون پوشه قرار بگیره که فایل html هست
اگر همینطور هست و مشکل داره آدرس صفحه رو در سایت بدید تا بررسی بشه
 
Fri, 05 Jun 2009 18:51:45 +0430 نویسنده : کهربائی
با سلام
من کد جاوا اسکریپت متنی را از اینترنت گرفتم و در سایتم گذاشتم در حالت آفلاین و در فرونت پیج عمل می کند ولی وقتی که در سایتم آپلود کردم هم کد جاوا را و هم صفحه را عمل نمی کند



var text = '<div align="center"><font face="arial" size="2" color="#008000"><span style="font-weight:700">سالروز ارتحال ملکوتی امام خمینی را به تمام مسلمانان جهان بویزه هموطنان تسلیت میگوئیم</span></font></div>';
document.write(text);




<script language="javascript" type="text/javascript" src="cod.js"></script>

اسم کد جاوا cod.js است

و فایل کد جاوا را در دایرکتوری public_html گذاشتم ممنون میشوم اگر کمکم کنید
 
Tue, 02 Jun 2009 14:27:31 +0430 نویسنده : بي نام
چگونه يك مطلب را در وبلاگم  براي دانلود بگزارم؟ (وبلاگم مال بلاگفاست
 
Sat, 30 May 2009 22:31:29 +0430 نویسنده : یاسر زینلی
@علیرضا
در رابطه با کامنتی که گذاشتید و تماسی که داشتید این جواب رو میدم امیدوارم کافی باشه.
آدرس اکشن باید مشخص کننده آدرس اسکرپتی باشه که اطلاعات ارسال شده فرم رو پردازش میکنه. اگر میخواید کار خای با اطلاعات فرم انجام بدید باید اسکرپت مربوط به اون رو پیدا کنید یا اینکه بنویسید! و در هاست آپلود کنید.
اسکرپتهای مختلفی برای ارسال فرم به ایمیل وجود داره و بنده تعدادی اسکرپت هم دیدم که فرم رو در دیتابیس ذخیره میکنه اما چون معمولاً تعداد فیلدهای هر فرم مشخص نیست برای ارسال فرم به دیتابیس باید اسکرپت اختصاصی نوشته بشه!

برای نمایش اطلاعات ارسال شده در صفحه هم دو حالت وجود داره. اول اینکه صفحه داینامیک هست مثلاً پسوند php یا aspx داره و سرور هم از این زبانها پشتیبانی میکنه که در اون صورت میشه اطلاعات ارسال ده رو در همون صفحه پردازش کرد یا اینکه بعد از پردازش به اون صفحه فرستاد تا نمایش داده بشه در غیر این صورت تنها راه نمایش اطلاعات وارد شده در صفحه به صورت مستقیم استفاده از جاوا اسکرپت هست و البته در این روش اصلاً اطلاعات به جایی ارسال نمیشه و ارسال فرم توسط جاوا اسکرپت کنسل میشه!
یه راه دیگه هم هست و اونم اینه که یک فریم برای محل نمایش متن اسکرپت باز کنید که تارگت فرم رو هم همون فریم قرار بدید تا اطلاعات رو بعد از پردازش نمایش بده

در وبلاگها معمولاً خیلی مشکله که این روشها رو پیاده کرد چون از هیچ زبان برنامه نویسی نمیشه برای اونها استفاده کرد و اسکرپت رو باید در یک هاست دیگه آپلود کرد!
 
Fri, 29 May 2009 18:45:06 +0430 نویسنده : علیرضا
آقا چه جوری پرسشنامه که میسازم یه آدرسی بدم؟منظورم اینه که چه آدرسی باید بدم برای action?ممنون
 
Tue, 26 May 2009 15:59:05 +0430 نویسنده : الهام
می خواستم من را در یادگیری طراحی سایت با  PHP کمک کنید.
من یک مبتدی هستم و در شرکتی تازه مشغول به کار هستم و از من خواسته اند که سایتشان را به روز کنند و از حالت HTML به PHP در بیاورم.
آیاHTMLبهتر است یا PHP ؟
 
Tue, 26 May 2009 00:25:32 +0430 نویسنده : عرفان ظهرابی
چگونه مطلب خود را در سایت خودمون بریزیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 
Sat, 23 May 2009 16:21:52 +0430 نویسنده : بهاره
تگ نوشتن جستجو در طراحي سايت چيست؟
 
Sat, 23 May 2009 02:35:53 +0430 نویسنده : asal
salam,khaste nabashin matalebe site  khub bud  
 
Sun, 10 May 2009 21:45:23 +0430 نویسنده : هادی
سلام خسته نباشید. می خواستم بدونم کد html برای اینکه وقتی وبلاگم باز میشه یه صفحه جدید دیگه خودبه خو باز بشه که لینک هایی که می خوام رو توش بذارم. کد جاوای این رو دارم اما به کارم نمیاد اگه میشه کد html رو بهم بدین با تشکر
 
Sat, 09 May 2009 16:25:08 +0430 نویسنده : rezaq
سلام خسته نباشی
من میخواستم درمورد چپ چین یا راست چین بودن متن در قسمتهای مختلف وب سوال بپرسم
اگرمنو راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم هر جا که میخوام راستچین باشه و بدی چپ باشه چی کار کنم
 
Thu, 07 May 2009 19:20:25 +0430 نویسنده : ابراهيم زاده
دوستان من چگونه این فلش را درHTML استفاده کنم؟
برای گذاشتن داخل وبلاگ.
با تشکر از سایت مفید شما.
 
Sun, 03 May 2009 12:15:44 +0430 نویسنده : مهشید
سلام من با دریم وی ور تقریبا طراحی وب سایتمو تموم کردم میخواستم بدونم حالا واسه ثبتش باید چه کار کنم؟؟؟
 
Sun, 03 May 2009 09:32:14 +0430 نویسنده : رضایی
لطفا به اینجانب اعلام فرمایید طراحی سایتی مانند www.ioms.irچه میزان هزینه دارد؟همچنین

آیا چنین سایتهایی حتما باید یک سرور داشته باشند .  با تشکر
 
Thu, 30 Apr 2009 15:15:15 +0430 نویسنده : پيام
چگونه ميتوان يک روز شمار ساخت
مثلا اگر امروز را برابر 10 قرار دهيم فردا اين مقدار برابر 11 شود
يعني هرروز به مقدارش افزوده شود

با تشکر
 
Mon, 27 Apr 2009 10:25:10 +0430 نویسنده : امير
ديليل استفاده از بانك اطلاعاتي در  صفحات وب
 
Sun, 26 Apr 2009 15:02:51 +0430 نویسنده : میترا
سلام ممنون از سایت خوبتون
اگه میشه یه کتاب معرفی کنین
تا بهتر یاد بگیریم
 
Sun, 26 Apr 2009 11:43:05 +0430 نویسنده : مهشید
سلام مرسی بابت راهنمایی تون. بازم مزاحمتون میشم!
 
Fri, 24 Apr 2009 21:45:33 +0430 نویسنده : CppBuilder2006
میشه کاری کرد که در صفحه html وقتی روی یه عکس کلیک بشه آدرس اون عکس در clipboard ذخیره بشه؟
 
Tue, 21 Apr 2009 01:53:54 +0430 نویسنده : fereydoon
با سلام وخسته نباشی خدمت شما تشکر از مطالب موفید شما من نرافزار ساخت وب میخواتم اگر میشه راهنمای کنید از کوجا تهیه کونم
 
Sat, 18 Apr 2009 17:44:17 +0430 نویسنده : نيما
سلام.خسته نباشيد.
من مي خواستم بدونم كه براي تنظيم يك تصوير در صفحه(اين كه كجاي صفحه قرار گيرد)از چه كدي بايد استفاده كرد؟
 
Mon, 13 Apr 2009 20:54:12 +0430 نویسنده : morteza
سلام  چند تا سوال داشتم1.چه طور می شه سر فصل رادر سمت راست نوشت مال من همه در سمت چپ هستند- چطور میشه یه خط عمودی رو رسم کنیم  2-آیا میشه خط افقی رو سه بعدی کرد یا از سه بعدی خارج کرد 3- </p> چیکاری انجام میده ؟ با تشکر از سایت خوبتون
 
Mon, 13 Apr 2009 20:51:46 +0430 نویسنده : morteza
سلام  چند تا سوال داشتم1.چه طور می شه پاراگراف رادر سمت راست نوشت مال من همه در سمت چپ هستند- چطور میشه یه خط عمودی رو رسم کنیم  2-آیا میشه خط افقی رو سه بعدی کرد یا از سه بعدی خارج کرد 3- </p> چیکاری انجام میده ؟ با تشکر از سایت خوبتون
 
Sun, 12 Apr 2009 12:03:25 +0430 نویسنده : emperatoorsiavash
سلام و خسته نباشید. دوست عزیز شما همه تگها و توضیحاتی کامل در مورد آنها دادید.ولی اگر امکان داره شما یک قالب طراحی کنید به صورت نمونه و با قرار دادن آن در سایتتون و هم چنین توضیح در مورد چگونگی استفاده از تگها در نقطه های مختلف قالب نمونه کمک جامع تری به افرادی که زیاد با چگونه قرار دادن تگها کنار هم مثل من اشنا نیستند کردید. من همه تگها را آموختم ولی هنوز نمی دونم چطور باید یک قالب ساده مثل قالب یک وبلاگ را چگونه چیدمان کنم.نمی دونم منظورم را فهمید یا نه.منتظر جوابتون هستم
 
Sun, 12 Apr 2009 00:30:55 +0430 نویسنده : lady
برنامه n فاکتور یل به زبان جاوا میخوام
با تشکر
 
Sat, 11 Apr 2009 19:02:13 +0430 نویسنده : seyed
سلام
من ميخوام بدونم چطور در داخل textbox ها كاري كنيم كهفقط فارسي بنويسه
مثل فرم ثبت نام كنكور
ممنون ميشم اگه بگيد
 
Sat, 11 Apr 2009 17:06:33 +0430 نویسنده : فهیمه
سلام  چند تا سوال داشتم 1- چطور میشه یه خط عمودی رو رسم کنیم  2-آیا میشه خط افقی رو سه بعدی کرد یا از سه بعدی خارج کرد 3- </p> چیکاری انجام میده ؟ با تشکر از سایت خوبتون
 
Sat, 11 Apr 2009 16:38:40 +0430 نویسنده : sanaz
salam man reshtam computer nist vali mikham tarahiye web yad begiram be nazareton mitonam?az koja shoro konam
az rahnamaiton mamnonam
 
Fri, 10 Apr 2009 12:03:54 +0430 نویسنده : تنها
سلام.
من از بلاگفا استفاده میکنم.
یعضا از کدهارو قبول نمیکنه.
برای حل این مشکل راهنمایی بفرمایید
 
Thu, 09 Apr 2009 21:58:54 +0430 نویسنده : علی
مشکل با css
سلام به همگی.
آقا من یه مشکلی با فایل css دارم.
تو این فایل اندازه فونت های موجود در قالب وبلاگم به صورت پیش فرض تعیین شده است.
کسی میدونه کجای این فایل رو ویرایش کنم تا بتونم اندازه فونت ها رو تغییر بدم.
من تو هیچ جای وبلاگم نمیتونم اندازه فونت ها رو بزرگتر از حد پیش فرض کنم. چه تو پست ها و چه تو خود قالب.
ممنون میشم کمکم کنید.
 
Thu, 09 Apr 2009 18:47:23 +0430 نویسنده : golizade
سلام .
لطفا اموزش طراحي مقدماتي سايت را براي ايميلم ارسال نماييد


با تشكر از سايت.neopersia
 
Wed, 08 Apr 2009 22:51:08 +0430 نویسنده : mori
با سلام
من میخواستم یه فروشگاه اینترنتی داشته باشم که توش بتونم برای پرداخت از حساب paypal  crdit cart master cartاستفاده کنم  میخواستم بدونم برای طراحیش از کجا باید شروع کنم و برنامه ها و پک های لازمش چیه؟؟؟؟
مرسی از سایت عالیتون
 
Mon, 06 Apr 2009 11:01:18 +0430 نویسنده : فرزاد
من تازه شروع به یادگیری طراحی وب کرده ام. می خوام بتونم Cms های موجود رو برای مصراف مختلف سفارشی کنم. می شه راهنمایی کنید که من در این مسیر چه آموزش هایی رو باید بگذرونم؟
در ضمن در حال حاضر مقالات HTML ، CSS ، Javascript رو از این سایت خوندم اما فکر کنم به آموزش های بیشتر برای رسیدن به این هدف نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید.
 
Fri, 03 Apr 2009 18:19:52 +0430 نویسنده : پیمان
سلام،
استفاده کردن از فریم ها در بلاگفا ممنوع هستش. می خواستم بدونم که میشه با استفاده از جاوا، فریم ایجاد کرد؟
مثل لینک باکس هایی که در بعضی از وبلاگ ها استفاده میشه.