پاسخ به سوالت مطرح شده

سلام

یکی از اهداف این سایت هم فراهم کردن امکاناتی هرچند جزئی برای کمک به کسانی است که می خواهند طراحی وب یاد بگیرند. برای بسیاری از دوستان که قصد دارند طراحی وب یاد بگیرند حین آموزش سوالاتی پیش میاد. ما هم تعداد زیادی از این سوالات را دریافت کردیم و تا جایی که برای ما امکان داشت و وقت ما اجازه می داد از طریق ایمیل پاسخ دوستان را برایشان ارسال کردیم.

ارسال پاسخها از طریق ایمیل مشکلاتی را در بر دارد. مثلاً به وقت زیادی نیاز دارد، مکن است به دلیل استفاده از فونت فارسی دریافت کنندگان ایمیل قادر نباشند به را حتی ایمیل را مطالعه کنند، و برای سوالات مشابه هم باید چندین ایمیل ارسال شود.

با توجه به مشکلات ایمیل تصمیم گرفتیم تا بخشی را در سایت برای پاسخ به سوالات بازدید کنندگان تعبیه کنیم و در حد توان به سوالتی که برای ما ارسال میشوند پاسخ دهیم.
به امید اینکه کمکی هر چند کوچک در راه آموزش طراحی وب باشیم.

موفق باشید
گروه طراحی وب نئوپرشیا


نظرات بازدید کنندگان
ساعت: 12:20 - تاریخ: 17 دی 1386 نویسنده : X
واقعا خسته نباشيد ولي با اين كار توقع ما رو بالا بردين، راستش رو بگم منتظر آموزش PHP و Ajax  خواهم ماند و به جاي ديگر مراجعه نميكنم چون معلومه كه بخوبي از شما بر مياد و فكر كنم اين نظر اعلب بازديد كننده ها باشه. اميد وارم روزي بتونم در خدمت صادقانه شما شريك بشم و ضمنا اگه ممكنه آموزشي هم در مورد طراحي و بار گذاري قدم به قدم وب سايت بذاريد كه ديگه گمون كنم  آخر همه سايتهاي آموزشي است.حالا بگين چه موقع شروع مي كنين كه ما از الان كف بزنيم براتون...
باز هم ممنون و بسيار متشكر
 
ساعت: 14:37 - تاریخ: 15 دی 1386 نویسنده : فرشته
سلام خسته نباشید:
من می خواهم  در هر صفحه 10 سطر نشان بده و در صورتی که نیاز بود پایین صفحه لینک بصورت 1 2 3 ... نشان داده شود بدون استفاده از فریم. لطفآ راهنماییم کنید؟
با تشکر فراوان
 
ساعت: 12:36 - تاریخ: 12 دی 1386 نویسنده : goodboyiniran
با سلام
من یه سوال دارم ابن که در مورد دستور function LoadLocalAgent(CharID, CharACS) {
LoadReq = wolfi.Characters.Load(CharID, CharACS);

return(true);

}

var MerlinID;

var MerlinACS;

wolfi.Connected = true;
MerlinLoaded = LoadLocalAgent(MerlinID, MerlinACS);
اگه لطف کنین توضیح بدین ممنون میشم.
 
ساعت: 10:16 - تاریخ: 1386 نویسنده : قاصدک
سایت بسیار خوبیه ممنون
 
ساعت: 16:02 - تاریخ: 1386 نویسنده : ali
ممنونم  از مطالب ارزشمندی که اموزش می دهید
لطفا اموزش دریم ویور هم قرار دهید
 
ساعت: 18:18 - تاریخ: 1386 نویسنده : نرگس
مرسی کدها کمی مبهم هستندذ
 
ساعت: 18:03 - تاریخ: 1386 نویسنده : میثم صمیع
درباره<BLINK>]چشمک زن متن درست است یا نه
 
ساعت: 23:42 - تاریخ: 1386 نویسنده : نگین
با سلام خدمت شما ...امیدوارم که خوب و سلامت باشید.
سوال من این بود که ((چطور می توان صفحه وبی را طراحی کرد که حروف اول کلمات در صفحه بزرگ نمایش داده شوند)) ممنون میشم اگه واسم میل کنید.
از سایت خوبتون هم ممنونم
 
ساعت: 11:09 - تاریخ: 1386 نویسنده : ذاكرحسين
تشكر واقعا سايت جالب ساختيد من استفاده كردم
                                                                              تشكر
 
ساعت: 02:14 - تاریخ: 1386 نویسنده : میلاد
سلام من یه سایت به زبانhtml طراحی کرده ام یه فضای رایگان 5gb هم دارم چی کار باید بکنم ؟؟؟
 
ساعت: 19:46 - تاریخ: 1386 نویسنده : فریدون
سلام
واقعا سایت جالبی دارید.اگر ممکنه نحوه اشتراک وب ساخته شده در اینترنت رو برام توضیح بدین.خیلی ممنون
 
ساعت: 00:37 - تاریخ: 1386 نویسنده : محسن
سلام، با تشکر از سایت خیلی خوبتون
من میخام متن متحرک من(قسمت آموزشHTML) از چپ به راست حرکت کنه؟؟؟
 
ساعت: 18:42 - تاریخ: 1386 نویسنده : علی اصغر غلامپور
با تشکر از شما. لطفا بگویید چگونه می توانم کادر داخلی صفحه وبلاگ را بزرگتر کنم تا همه متن قابل خواندن باشد
 
ساعت: 18:03 - تاریخ: 1386 نویسنده : سحر
سایت جالبیه ممنونم
 
ساعت: 15:44 - تاریخ: 1386 نویسنده : azam
aali
 
ساعت: 22:40 - تاریخ: 1386 نویسنده : samansarai
سلام
سایت خیلی خوبی دارید
اگر می شود راجب به طراحی قالب های میترا - جوملا و مامبو  ، مطالب اموزشی بگذارین
ممنون می شوم

با تشکر
 
ساعت: 08:19 - تاریخ: 1386 نویسنده : پژمان
سلام
ممنون از سایت بسیار خوبتون
من می خوام هدر و فوتر خودم رو به صورت قاب (فریم) بگذارم ولی وقتی متن من زیاد میشه کل صفحه اسکرول نمیشه بلکه فقط همون فریمی که متن توی اون هست اسکرول دار میشه من چه کدی باید بنویسم تا کل صفحه همراه با هدر و فوتر اون اسکرول بشه ؟
لطفاً به سئوال من پاسخ بدهید از شما کمال تشکر را دارم
قربانتان پژمان
 
ساعت: 18:43 - تاریخ: 1386 نویسنده : masi
salam,man mikham ye veb tarahi konam ke hadeaghal bayad 20 safhe bayad bashe.nemidoonam chetor daghighan bayad in karo anjam bedam.lotfan rahnamaim konid.ba tashakor
 
ساعت: 09:20 - تاریخ: 1386 نویسنده : titan
سلامٍممنون از سایت مفیدتون
خیلی فوری
اگه میشه من رو در زمینه ساخت لینک پله ای راهنمایی کنید

ممنون
 
ساعت: 15:13 - تاریخ: 1386 نویسنده : احسان
salam lotfan mishe begid vaghti ye safheye web ro tarahi kardim baraye  ghesmate arshive niyaz be tarif dar ghesmate head ast ya kheyr va inke chetorr mishe  tarif kard ke masalan in meghadar post be arshive beran va gheyre
ba tashakor